Pred Ronalda su doveli pokrivenu djevojku, zbog nje je Portugalac prekršio sva islamska pravila!

Emotivna scena

Pred Ronalda su doveli pokrivenu djevojku, zbog nje je Portugalac prekršio sva islamska pravila!

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo ovih dana boravi u Iranu gdje Al Nassr protiv Persepolisa igra meč 1. kola azijske Lige prvaka i mora se priznati da su se Iranci potrudili da se slavni Portugalac osjeća zaista komforno u Teheranu.

Ronalda i društvo su u Teheran doputovali u utorak, a samo su rijetki imali priliku da se pozdrave te upozanju sa slavnim fudbalerom.

Nakon što su mu u ponedjeljak uručili ćilim vrijedan 640.000 eura Ronaldo je danas u hotelu imao posebnog gosta.

U pitanju je 35-godišnja Fatima Garza, poznata iranska slikarica koja zbog invaliditeta umjesto rukama slika nogama.

Ona je za Ronalda pripremila dva portreta slavnog fudbalera, a Portugalac je zbog nje prekršio sva moguća islamska pravila.

Oglasi

Osim što se rukovao sa Fatimom, Ronaldo je Iranku zagrlio i poljubio u glavu te nema sumnje ispunjio njenu veliku želju.

S obzirom na reakciju Iranke i njenu sreću može se reći da je kršenje islamskih propisa za Ronalda definitivno vrijedilo.

Inače, utakmica u Teheranu neće biti ni blizu kako bi trebala pošto Persepolis odrađuje kaznu iz 2021. godine zbog spornih objava na društvenim mrežama.

Upravo iz tog raloga na hiljade Iranaca je u ponedjeljak izašlo na ulice da vide Portugalca, a mnogi su i trčali za autobusom u kojem se nalazio.

Scene iz Irana su za kratko vrijeme postale viralne, ali i još jednom potvrdili činjenicu da je Ronaldo daleko najpopularniji fudbaler na svijetu.

Top Komentari

Mostarac94
Caus pa ti si mnogo bolestan lik
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti