8

Komentari (8)

Krivaja Zavidovići
Neka ode, ionako ga ne trebaju. Ako njemu nije ispod časti da tako završi reprezentativnu karijeru...
VenamaHrabrih
Vrhunski igrač nedvojbeno. Ali, možda svojim neigranjem čini uslugu reprezenttaciji. Kao što je možda i Benzema pomogao Francuskoj. Jednostavno, igrači gledaju u njega i čekaju njegov potez - trpi kolektiv, bez obzira na vrhunsku kvalitetu. Mnogi se neće složiti, Pape je bio svjetska klasa. Možda najbolji igrač što ga je exYu dala ikada, ali Sarajevo postade prvak tek kad on ode. Ne umanjujem ničiju ulogu, ali u vrhunskom kvalitetu bitnu ulogu imaju prilagodba i rad u kolektivu, sklonost povredama i komunikacija sa sredinom. Kad jedno od toga zakaže, vakat je strmo niz kotare...
E.Car
Upravo tako, on ne jedan on najboljih koji je igrao ovu igru ali je koristan samo ako se podredi kolektivu trenutno jer više nije u godinama da može sam napraviti sve.
Mostarac94
koji je tacan izvor ove info? neki random twiteraš?
burazengija
Prvo glupost, drugo provjeren nacin da prodas novine itd jest da poser3s Ronalda... Samo budale u ovo vjeruju.
miladojkapotleusa
E oces ih i za****t, ljudi jedva cekaju da odes hahahaha
user1665931807
Izgleda da je njemu bitan lični od reprezentativnog uspjeha,
Sloboda
Odmah ga pustiti, bez njeg moze Portugal i do finala...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.