Cristianu je već dosta Saudijske Arabije i na velika vrata se vraća u Evropu!?

Opet te špekulacije

Cristianu je već dosta Saudijske Arabije i na velika vrata se vraća u Evropu!?

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo je navodno blizu toga da prije isteka ugovora napusti Al-Nassr, ali i Saudijsku Arabiju. Piše se o mogućem povratku u Evropu i to na velika vrata.

Potez Cristiana Ronalda da nakon napuštanja Manchester Uniteda napusti i Evropu iznenadio je fudbalski svijet nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kataru.

Zimus je Portugalac potpisao ugovor s Al-Nassrom do ljeta 2025. godine, ali bi već na ljeto ove godine mogao napustiti Saudijsku Arabiju.

Kako pišu inostrani mediji, nivo fudbala u Saudijskoj Arabiji mu je već dosadio i izazvao nekoliko "nervnih slomova" i ozbiljno razmišlja o novom transferu.

Prema španskim medijima, Ronaldo želi da završi posao sa Al-Nassrom uprkos enormnoj plati od 200 miliona eura godišnje.

Portugalska superzvijezda po svaku cijenu želi da se vrati u Evropu i trenutno mu je ciljana destinacija Real Madrid.

Oglasi

Navodno ima veliku želju da se vrati na Santiago Bernabeu, gdje je pisao istoriju između 2009. i 2018. godine kada je otišao u Juventus.

Međutim, teško je povjerovati da to isto želi i Florentino Perez koji je već nekoliko puta zaustavio povratak Cristiana Ronalda, iako je ovaj to želio.

Perez ima druge planove. Portugalsku zvijezdu očekuje u Real Madridu, gdje bi po završetku fudbalske karijere zauzeo mjesto ambasadora Loc Blancosa.

Ronaldo je i 2021. godine htio da se vrati u Real Madrid. Međutim, Florentino Perez nije dao zeleno svjetlo i otišao je u Manchester United gdje se nije proslavio.

Ostaje da se vidi šta će biti na ljeto i da li će Ronaldo uspjeti da se vrati u klub koji mu je i kojem je dao mnogo toga u prošlosti. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko2
Želja mu logično da osvoji još koju namještenu zlatnu loptu,još koji penal...fali mu svesrdnu pomoć sudija...fali mu taj madrid...jbga....
0 1
user1676984133
Perez ga je 2 put odbio i tesko da ce ga sad dovesti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije