Ostvarili su najveći uspjeh u klupskoj historiji, a sada dovode ni manje ni više nego Ronalda

Imaju visoke ambicije

Ostvarili su najveći uspjeh u klupskoj historiji, a sada dovode ni manje ni više nego Ronalda

A. Čaušević

Kada ostvarite najveći uspjeh u klupskoj historiji onda sebi ne postavljate granice i vjerujete da možete dokučiti nebo. 

Roma je prije nekoliko dana stigla do prvog evropskog trofeja, nakon što je dosada nekoliko puta stigla do završnice, sada je prvi put digla trofej u zrak.

Jose Mourinho i njegova ekipa su u finalu Konferencijske lige pobijedili Feyenoord i tako ostvarili najveći uspjeh u historiji popularne Vučice

Koliki entuzijazam vlada među navijačima rimskog velikana govori i činjenica da se već prodala 21 hiljada godišnjih karata za novu sezonu.

U subotu ujutro u javnost je plasirana i prava bomba. A to je da Roma dovodi Cristiana Ronalda, ni manje ni više.

Transfer koji se iz trenutne perspektive čini nemogućim, ali rimski list Il Messaggero tvrdi da može doći do Ronaldovog dolaska u Vječni grad.

Vjeruju da će porodica Friedkin zasukati rukave i Ronaldu ponuditi luksuzni ugovor. Igrat će i na kartu Mourinha koji odlično poznaje Portugalca.

CR i Posebni su u prošlosti sarađivali u Realu, a u Romi se nadaju da će ih ponovo spojiti i tako krenuti na pohod na Scudetto.

Inače, Roma će u novoj sezoni igrati u Europa ligi, baš kao i Manchester Uniteda pa se iz tog ugla za najpopularnijeg fudbalera današnjice i ne bi previše promijenile.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pajo_zdjelar
Nema šta kad ovaj Čauš sastavi članak zapitaš se u kojem on svijetu živi....trečerazredno europsko takmičenje veče od scudetta pa prijatelju moj..?
5 0
Hordas_00
Glupost
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi