Cristiano Ronaldo se bacio na teren kada je vidio crveni karton

Šok i nevjerica Portugalca

Cristiano Ronaldo se bacio na teren kada je vidio crveni karton

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je večeras glava tema u svijetu fudbala nakon što je dibio direktan crveni karton na meču Valencia-Juventus.

Sudija Brych je u 29. minuti utakmice Ronaldu pokazao direktan crveni karton nakon što je Portugalac imao duel sa defanzivcem Murillom.

CR nije mogao da vjeruje zbog čega je isključen, a nakon što je vidio crveni karton od šoka se bacio na teren.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Liga šampiona, mnogo odvratno takmičenje! Tako se dame i gospodo ona gnjida perez sveti Ronaldu sto je napustio real! Ovo smeće njemačko, odvratno smeće od sudije bi rado objesio, kakvo odvratno smeće, još jedna gnjida koju je lako kupiti. Prvo siptari na svjetskom, sad perez, fuj gnjido njemačka odvratna!!!
3 4
Veila
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > w­w­w.H­o­t­2­4.t­o­p
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti