Pojavio se snimak: Pogledajte šta je Ronaldo uradio prije isključenja

Je li ga počupao za kosu?

Pojavio se snimak: Pogledajte šta je Ronaldo uradio prije isključenja

Čitav fudbalski svijet trenutno komentariše situaciju oko Cristiana Ronalda.

Portugalac je isključen sredinom prvog dijela meča od strane suca Felixa Brycha koji mu je pokazao direktan crveni karton nakon duela sa Murillom.

Pojavio se i snimak na kojem se vidi njihov duel zbog kojeg je Ronaldo isključen. Prvo je Murillo pao nakon jednog duela sa Ronaldom, a onda mu je Portugalac prišao i moguće da ga je uhvatio za kosu, nakon čega je nastao pravi haos među fudbalerima obje ekipe.

Na sminku se ne vidi baš najbolje šta je Ronaldo uradio i da li je to bilo za crveni karton, pa ćemo vam ostaviti da procijenite sami:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

*p!p!t@*
Kao da mu je otkinuo glavu... Felix Brych još jednom pokazao kakav je idiot...
29 8
muxx
Kakav crveni. Pogreška.
28 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi