U Frankfurtu se orilo "Messi, Messi", ali je jedan navijač Slovenije otišao korak dalje i postao hit

Čine sve kako bi isprovocirali Cristiana Ronalda

U Frankfurtu se orilo "Messi, Messi", ali je jedan navijač Slovenije otišao korak dalje i postao hit

Endin Čaušević

Portugal i Slovenija igraju trenutno utakmicu osmine finala Evropskog prvenstva, a u centru pažnje u prvom poluvremenu našao se Cristiano Ronaldo kojeg su navijači Slovenije na sve načine pokušali isprovocirati.

Jasno je bilo svima da je Portugal apsolutni favorit u večerašnjem okršaju u Frankfurtu, ali je Slovenija uspjela da odoli napadima u prvom dijelu i rezultat je još uvijek 0:0.

U centru pažnje u prvom poluvremenu bio je Cristiano Ronaldo koji se propisno ispromašivao.

Ronaldo je izuzetno motivisan ušao u meč i bilo je jasno koliko "gori od želje" da se upiše u listu strijelaca.

Kapiten Portugala je šutirao iz gotovo svih pozicija u prvom dijelu, ali jednostavno nije uspio da nađe put do mreže Jana Oblaka.

Kako je utakmica odmicala tako je bilo jasnije da je Ronaldo sve nervozniji, a to su pokušali iskoristiti i navijači Slovenije koji dodatno žele da isprovociraju jednog od najboljih igrača svih vremena.

Oglasi

Naime, u nekoliko navrata s tribina stadiona u Frankfurtu moglo se čuti skandiranje "Messi, Messi", a naravno to je bilo poručeno Ronaldu.

No, jedan od navijača Slovenije otišao je i korak dalje jer je na ovaj meč ponio dres Messija koji je Ronaldov najveći rival, te je svaki put pokazivao dres kada bi Portugalac bio u njegovoj blizini.

Ovog navijača zabilježili su i fotoreporteri koji se nalaze na stadionu i nije trebalo dugo da on postane glavna tema na društvenim mrežama.

Slovenija je uspjela u prvom dijelu da se odbrani i sačuva mrežu što je sigurno sjajan rezultat s obzirom da su svi očekivali da će ih Portugalci "ekspresno riješiti" već u uvodnim minutama meča.

Top Komentari

Ecosport
To Slovenac legendo
0 1
Realno01
E zamisli koliko jadan moraš biti da spominješ igrača koji ti nije ništa da provociraš protivnika.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi