Ronaldo pokazao gospodske manire prilikom pozdrava za Courtoisom, komentar sve govori

Šta je rekao Portugalac?

Ronaldo pokazao gospodske manire prilikom pozdrava za Courtoisom, komentar sve govori

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo se porazom od Belgije oprostio od Evropskog prvenstva.

Ronaldo je igrao odličan turnir, barem iz perspektive postignutih golova jer je u grupnoj fazi strijelac bio pet puta te je postao najefikasniji fudbaler u historiji evropskih prvenstava sa ukupno 14 golova.

Od Eura se najpopularniji fudbaler današnjice oprostio porazom u osmini finala od Belgije. Crveni đavoli su slavili minimalnim rezultatom, a pobjednika je odlučio Thorgen Hazard u finišu prvog dijela.

Slavnom portugalskom asu poraz uopšte nije pao lako posebeno ako se u obzir uzme činjenica da su Portugalci bili bolji u drugom poluvremenu, ali nisu uspjeli pronaći put do mreže.

Iako je Ronaldu poraz teško pao na kraju je ipak pokazao gospodske manire prilikom pozdrava sa Thibautom Courtoisem koji je u nastavku bio na nivou.

"Sretni, eh? Lopta nije htjela da uđe", rekao je Ronaldo, nakon čega je poželio sreću golmanu Reala u nastavku takmičenja.

Oglasi

Poslije tog pozdrava kao i s nekim drugim igračima Belgije krenuo u mali "rušilački" pohod.

Pružio je ruku Kevinu De Bruyneu te od nezadovoljstva počeo da šutira stvari koje mu se nalaze pod nogom što je bio jasan pokazatelj njegove isfrustriranosti zbog poraza.

Prvo je stradala flašica vode, zatim je iz ruku pustio kapitensku traku te istu šutirao nogom koju je zatim podigao jedan od članova osoblja.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Tom prilikom član osoblja portugalske selekcije je nešto i rekao Ronaldu, ali je osvajač pet Zlatnih lopti na to samo odmahnuo rukom.

Za Ronalda sada slijedi nekoliko sedmica odmora, ali i špekulacija gdje bi mogao nastaviti karijeru pošto se prije Eura često spominjao njegov odlazak iz Juventusa.

Top Komentari

DamirS
Majke vam, pa jel dosta više Ronalda...šta je rekao, šta je uradio....pa ne treba nam 20 objava o Ronaldu svaki dan.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi