Stiže "bomba" iz Španije: Cristiano Ronaldo dogovara neočekivan transfer?

Novi dan, nove špekulacije

Stiže "bomba" iz Španije: Cristiano Ronaldo dogovara neočekivan transfer?

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo već nekoliko sedmica je meta špekulacija nakon što je zatražio odlazak iz Manchester Uniteda.

Ronaldo je sve iznenadio odlukom da zatraži transfer od čelnika engleskog kluba, a koliko je odlučan da napusti United najbolje je pokazao jer se nije pojavio na početku priprema za novu sezonu.

Portugalac je i dalje na odmoru dok se igrači Manchester Uniteda u Australiji pripremaju za početak nove sezone.

Ronaldo se ovih dana povezivao s prelascima u Chelsea i Bayern, ali su iz ovih klubova potvrdili da od toga nema ništa. Također, sinoć su se pojavile špekulacije da se vraća u Sporting, no na kraju je sam Ronaldo potvrdio da to nije istina.

No, novi dan donio je i nove špekulacije kada je u pitanju iskusni napadač. Ovaj put madridski AS donio je pravu "bombu" i objavio je da je Ronaldo čak voljan da potpiše za Atletico Madrid.

Ronaldu je cilj da ide u klub koji se takmiči u Ligi prvaka i njegov agent Jorge Mendes ga je ponudio Atleticu. Za njega očito ne bi bio problem da karijeru nastavi na Wanda Metropolitanu iako ima status legende u redovima gradskog rivala Reala.

Navodno, Ronaldo je čak razgovarao i s Diegom Simeoneom koji je pokazao veliki interes da dovede Portugalca ukoliko to ikako bude moguće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo očito ne odustaje od toga da napusti Old Trafford, a da li će to uspjeti i u kojem klubu će na kraju završiti ostaje nam da vidimo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MaDaj
Covijek se stvarno počinje da bruka,
7 1
Eno30
Ja koliko ovih bombi stize, pa ovo je da se covjek prepadne. Sa svih strana stizu bombe Spanija, Njemacka, Italija, Saudiska Arabija, Portugal itd. Gdje sve ne selite Ronalda, pa ljudi dosadili ste vise sa njim i Bogu i narodu pa zar svaki dana najmanje 5 clanaka pisete o njemu i samoga saltate iz kluba u klub. A u substini nijedna bolja ekipa ga nece i da daje veliku platu igracu koji ima 37 godina i u koju god ekipu dojdze da unese nemir. Jer to je igrac uvjek gladan golova i sve zeli da ide na njegq da se sve on pita
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi