8

Komentari (8)

WOLF20
Eh cuj on bi Ronalda vakcinisao hahaha.... DEBIL
ako1986
Ma kakva vakcina to je bezzzz ... kome je sta namijenjeno dzaba mu vakcina....
Nikoizniceg
Vakcinisao bih se i ja da ova država može obezbijediti to... mi smo dno dna...
Pitam se da li je doktor koji je dao taj zanimljiv predlog u vezi vakcinacije, da li se je pre svega i sam taj doktor vakcinisao, sumnjam. Nedavno sam negdje procitao da medicinsko osoblje koje daje te vakcine, da vecina od njih nije se htjela vakcinisati.
bistrik87
Je chipuju nas hahah, pa bolan zar si toliko "pametan" da vjerujes vijestima sa Interneta, narucito kada je upitanju vakcija. Ali ti slusaj Karleusu, ona je skolovanija, ona ceti reci opasnosti vakcije
@bistrik87, Znam dobro da ima doktora koji se nisu vakcinisali, kao i medicinsko osoblje koje daje vakcine a da nisu htijeli primiti vakcine, to sa chipovanjem to je izmisljena prica u to uopste ne vjerujem, nego dosta se njih plasi da moze biti gore ako primi vakcinu, to jest ne vijeruje u djelotvornost te vakcine, eto to je poenta onoga sto sam izlozio u komentaru. Suvise sam svjestan i obrazovan da bi nasjedao medijskoj propagandi iz Beograda, cak sta vise Youtube prati sve te propagande, jer ih ima dosta na youtube, gotovo nijedna propaganda kod mene ne moze proci, propagande samo uspevaju kod onih cija je intelegencija i edukacija na niskom nivou.
nedoni46
Bosnju strah cipovanja a telefon otkljucava otiskom prsta ili prepoznavanjem lica, lokacija non stop ukljucena, povezuje se na sve dostupne mreze, klikce agree i yes jer mu je mrsko citat, itd... Davno smo mi cipovani.
BaboBih
@bistrik87 pa nije on nigdje naveo da je chipovanje u pitanju, ali zasto si ti toliko siguran da je ta vakcina toliko isprobana? Testirana? Pogotovo sad gdje se takmice ko ce prvi da izbaci vakcinu da moze sto vise zaradit. Mozda ti da vakcinu i da se ti osjecas super i eto zaobiđe te korona, ali kakve poslijedice mozes imati poslije 10..20..30 godina? Tvoja dijeca? Isto tako svaka televizija danas ima nekog iza sebe ko finansira, i logicno je da taj sto placa sve da isto tako diktira sta ce se i prenositi. Eto potrazi malo, zasto poznati ili tacnije reći vecina tih miliardera nije vakcinisala svoju dijecu nikad.. a mi se svi od malena vakcinisemo.. mozda je to slucajno tako.. mozda je lova u pitanju pa daj budala neka placaju nek se vakcinisu.. a mozda nesta trece i gore.. ali ima toliko nelogicnosti da nije bas za ismijavanje kad neko tako razmislja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.