Nije ih ni spomenuo, a dva saigrača su "zabila nož u leđa" Cristianu Ronaldu!
CR7 izbačen je iz WhatsApp grupe Manchester Uniteda.

Očito ga ni oni više ne žele u timu

Nije ih ni spomenuo, a dva saigrača su "zabila nož u leđa" Cristianu Ronaldu!

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo puni naslovnice svjetskih medija nakon što je preksinoć objavljen dio intervjua u kojem je isprozivao mnoge ljude iz Manchester Uniteda. Međutim, nož u leđa zabili su mu oni koje nije ni spomenuo.

U intervjuu je Cristiano Ronaldo prozvao trenera Erika ten Haga za kojeg je rekao da ga ne poštuje, jer ni on ne pokazuje poštovanje prema njemu.

Inostrani mediji donijeli su vijest da je Holanđanin već odlučio šta će s Ronaldom, no to je Portugalac sigurno tako i htio da bude.

Također, u intervjuu je prozivao vlasnike Uniteda, zatim Ralfa Rangnicka i Waynea Rooneyja, no na kraju je doživio bolan udarac od dvojca kojeg nije spomenuo.

Radi se o dvojici njegovih saigrača, Harryju Maguireu i Scottu McTominayju. Obojica ili jedan od njih povukao je veliki potez.

Oglasi

Naime, nakon emitiranja prvih dijelova intervjua, Cristiano Ronaldo navodno je izbrisan iz Whatsapp grupe igrača Manchester Uniteda.

Grupa ima Harryja Maguirea i Scotta McTominaya kao administratore pa su oni jedini koji su mogli isključiti Portugalca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon svega, Cristiano Ronaldo će vjerovatno u januaru mjesecu napustiti klub, pola godine prije isteka ugovora.

Za sada, povezuje se s povratkom u Sporting, kao i s prelascima u Bayern i PSG. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prvenac
Većina fudbalera su dupeglavci naučeni da ih trener handri
2 0
emial766
Joj jakih igraca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti