Cristiano Zanetti u Fiorentini

Povratak kući

Cristiano Zanetti u Fiorentini

Edmir Škorić

Nekadašnji talijanski fudbalski reprezentativac Cristiano Zanetti potpisao je danas ugovor s Fiorentinom, te se tako vratio u klub u jojem je počeo karijeru.

Ovu vijest potvrdio je klub iz Firenze na svoj službenoj internetskoj stranici, a za talijanske medije agent igrača Carlo Pallavacino je rekao:

„Dva kluba i igrač su postigli dogovor. Za Toskance je to dobar posao jer Cristiano je sto posto spreman i može pružiti mnogo u dresu Fiorentine“.

Juventus će na ime obeštečenja od Fiorentine dobiti oko 2 miliona eura, a Zanetti i Viole potpisali su trogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.