9

Komentari (9)

Mftony
Morate da shvatite da u Srbiji živi milion ljudi poreklom iz Crne gore.Za koga da navijam,uvek kažem neka pobedi bolji. A braću ne može niko da posvadja... Sport i politiku ne treba mešati. Neka je vječna Crna gora!
Mftony
Sve pozitivno,bratski odigrano... Bez ikakvih incidenata... Sa puno poštovanja i respekta. Crna gora i Srbija to je jedna familija!
Humac
To su tvoje želje da su jedna familija.Nikad više,svakom svoje,svako ima svoj džep.
Karanfil
Došli navijači na stranačke izbore,profulali utakmicu!!!
Fejker
Svi ce doci pameti osim opancara ?
Ratko1995
Čini mi se da vas je jako zaboljela pobjeda SRBIJE.
omer
Nije nimalo posto je UEFA odlucila da vam dadne laku grupu kako bi se nakon 24 godine konacno plasirali na EP. Nemate nijednog teskog protivnika u grupi. Dakle, ici cete na Euro jer je UEFA tako odredila. Politika se debelo uvukla u sport.
Boli me K...c za Svrbijom ja pratim fudbal tj sport. A vi i Vasi predstavnic sporta ste vec odavno izgubili Kompas po tom pitanju. Piksi je pokazao na SP s'onom psovkom koliki je on sportista.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.