Crna serija Palacea: U 11 utakmica postigli samo četiri gola
EPA

U posljednjih sedam utakmica nisu postigli pogodak

Crna serija Palacea: U 11 utakmica postigli samo četiri gola

E. Ganibegović

Ekipa Crystal Palace ove sezone igra nevjerovatno loše, pa su već smijenili trenera Frank De Boera, koji je stigao na početku sezone. 

Nakon odlaska De Boera, stigao je Roy Hodgson, međutim ni on nije napravio velike promjene, pa tako Palace i dalje izgleda zaista očajno.

Njihova golgeterska forma je katastrofalna, pa tako u dosadašnjem toku engleske Premier lige nisu zabili niti jedan pogodak.

Međutim, zabrinjava statistički podatak da su u proteklih 990 minuta zabili svega četiri pogotka, sva četiri Hull Cityju prethodne sezone.

Posljednji gol za tragični Palace postigao je Patrick Van Arnholt prije tačno 630 minuta nogometa. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaista crna serija ekipe Hodgsona, koji definitivno mora što brže da ovu ekipu dozove, inače im ne gine ispadanje iz elitnog društva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi