Crne Mačke i Norwich podijelili bodove

Odigran susret 30. kola na Stadionu svjetlosti

Crne Mačke i Norwich podijelili bodove

Sunderland je danas u okviru 30. kola engleskog Premiershipa na svom terenu ugostio Norwich. Susret je završen rezultatom 1:1.

Prvu pravu priliku na ovom susretu vidjeli smo u desetoj minuti susreta, a Larsson nije bio precizan. Uslijedio je nakon toga pritisak gostiju. Inicijativa Norwicha urodila je plodom u 26. minuti susreta, a strijelac je u 26. minuti bio Hoolahan. 

Samo četiri minute kasnije gosti ostaju sa deset igrača na terenu. Crveni karton dobio je Mark Bunn. U 36. minuti susreta prijetio Elliott Bennett, ali je ostalo 1:0 za goste. Domaćin je do izjednačenja stigao u 40. minuti susreta. 

Sondgrass je skrivio jedanaesterac, a strijelac sa bijele tačke bio je Craig Gardner. Do odlaska na odmor rezultat se nije mijenjao. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prvu priliku u nastavku susreta imali su domaći fudbaleri, ali je udarac Gardnera bio neprecizan. Isti igrač pokušao je u 59. minuti susreta, ali se rezultat nije mijenjao. Domaćin je do kraja susreta imao inicijativu, ali je ostalo 1:1. 

 




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.