Crne mačke nisu uspjele Čekićarima presjeći put

Sunderland poražen

Crne mačke nisu uspjele Čekićarima presjeći put

Edmir Škorić

Posljednji susret 32. kola engleskog Premiershipa odigrali su Sunderland i West Ham.

West Ham je gostovao u Sunderlandu kod davljenika, pretposljednje momčadi prvenstva. Crne mačke se bore za opstanak, pa im ovaj poraz dolazi u najgorem trenutku.

Gosti iz Londona poveli su već nakon devet minuta igre. Mark Noble je izveo korner, a Andy Carroll glavom loptu zakucao u domaću mrežu.

U petoj minuti nastavka Carroll je asistent, lopta došla do Mohameda Diamea, koji je uz malo sreće zatresao mrežu Sunderlanda.

Uspio je Sunderland da smanji sredindom drugog dijela. Nakon lijepe akcije, lopta dolazi do Adama Johnsona, a bivši igrač Manchester Cityja postiže prekrasan pogodak. Domaći su pokušavali na sve načine izbjeći novi poraz, ali nisu uspjeli doći do gola.

West Ham je trenutno na 11. mjestu sa 37 bodova, dok Sunderland ostaje pretposljednji sa samo 25 bodova. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 32. kolo:
Sunderland - West Ham 1:2 (Johnson 65/ Carroll 9, Diame 50)


Sunderland 0-1 West Ham (Goal Carroll) 31-03-2014 by houoy
Sunderland 0-2 West Ham (Goal Diame) 31-03-2014 by houoy
Sunderland 1-2 West Ham (Goal Johnson) 31-03-2014 by houoy

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.