Crnički nakon potpisa za FK Sarajevo: Drago mi je što sam dio ovog velikog kluba
Foto: FK Sarajevo

Novo pojačanje ekipe sa Koševa

Crnički nakon potpisa za FK Sarajevo: Drago mi je što sam dio ovog velikog kluba

Mario Crnički (21) je jučer i zvanično postao novo pojačanje FK Sarajevo.

Ovaj mladi ofanzivac je sa liderom Premijer lige BiH potpisao ugovor do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produženja saradnje.

Crnički je prošao omladinske selekcije minhenskog Bayerna. Igrao je i za drugi tim bavarskog velikana, a proteklu polusezonu je proveo u kiparskom Olympiakosu.

Nakon potpisivanja ugovora sa Sarajevom, kratko je govorio za klupski sajt.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrao sam za sve selekcije Bayern Munchena, igram na poziciji špica ili polušpica, ali mogu igrati i na krilu", izjavio je Crnički, pa dodao:

"Veoma sam sretan što sam postao dio ovog velikog kluba i nadam se da ćemo moći ostvariti naše ciljeve za ovu sezonu. Atmosfera je super i izvan terena i na terenu. Ovo je dobra ekipa, ima veliki potencijal".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
momku svaka ćast, ali u ovome prvenstvu neće odigrati ni minute
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi