Sarajevo dočekuju Krupu

Husref Musemić: Nije bitno kako će doći Krupa, sigurno ćemo izmijeniti sastav

Samir Mlaćo

Nakon što su sinoć savladali Zrinjski u prvom susretu četvrtine finala Kupa BiH, nogometaši Sarajeva okreću se Premijer ligi naše zemlje.

Na Koševo u subotu stiže slabašna Krupa koja je ranijih godina znala zadati velike glavobolje navijačima Sarajeva. Gosti su sada u veoma teškoj situaciji, vode grčevitu borba za opstanak, no neće se lako predati.

Husref Musemić je svjestan da njegovi izabranici ne smiju unaprijed upisivati bodove.

" Pred utakmicu u subotu sve je na našoj strani, ali to su opasne utakmice i nećemo unaprijed upisivati bodove. Što se tiče igračkog kadra, biće izmjena u timu i morat ćemo krenuti sa 3-4 nova igrača i mislim da imamo adekvatne igrače da odgovore zadatku," kazao je Musemić, te dodao.

"Nije bitno kako će doći Krupa. Učinit u sve da upozorim igrače da ne misle da će biti lako. Dužno poštovanje Krupi, ali mi želimo nastaviti pobjedonosni niz".

Dotakao se i duela Kupa sa Zrinjskim, te kazao da je teren bio veoma težak i pravio probleme igračima oba tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Junak bordo tima bio je Vladan Kovačević. Zaustavio je par sjajnih napada, što raduje Musemića.

"Mnogo nam znači kako je branio. Bio je u krizi, ali to je sada iza njega. Pokazala je utakmica sa Zrinjskim".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

azur
nije on normalan
0 1
AjdinVL
Husrefe, bit ću blag i reći da si se zbunio kad si rekao Dan državnosti umjesto Dan nezavisnosti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije