Crnkić: Želimo pobjedom okončati prvi dio sezone

Pozvao navijače da ih bodre protiv Radnika

Crnkić: Želimo pobjedom okončati prvi dio sezone

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva proteklog vikenda savladali su na gostovanju Metalleghe sa 2:1 u okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon kratkog predaha igrači Sarajeva danas su nastavili s treninzima i pripremama za posljednji meč prvog dijela ove sezone. Bordo tim u nedjelju igra protiv Radnika, a napadač Sarajeva, Nermin Crnkić, izjavio je da žele okončati prvi dio sezone novom pobjedom.

"Sigurno nas očekuje jedna zahtjevna utakmica, koja s pravom nosi epitet derbija kola. Radnik igra u dobroj formi. Riječ je o kvalitetnoj ekipi, koja nije bez razloga u gornjem dijelu tabele. Igrali smo ove sezone već jednom protiv njih i upoznati smo sa njihovim dobrim i lošim stranama. Želimo ovu utakmicu okončati pobjedom i na najbolji mogući način završiti ovu kalendarsku godinu", kazao je Crnkić, te dodao:

"Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju na Koševo, da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe kako bi ih obradovali u nedjelju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Sarajeva i Radnika igra se ove nedjelje na Koševu od 13 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi