Herić karijeru nastavlja u Slobodi?

Mladi bh. veznjak

Herić karijeru nastavlja u Slobodi? · Saznajemo

Mladi bosanskohercegovački vezni fudbaler Elvedin Herić uskoro će pronaći novi klub. 

Podsjetimo, ovaj 22-godišnjak je nedavno napustio ekipu Triglava, a trenutno ima dvije opcije - Sloboda i Grazer AK.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, on je trenutno bliži povratku u Slobodu, a sve će se definitivno znati do četvrtka.

On je inače i ponikao u Slobodi, ali je kao vrlo mlad fudbaler prešao u Akademiju Sarajeva s tim da je za prvi tim aktuelnog prvaka odigrao 19 utakmica. S Koševa odlazi u Kapfenberg a potom i u Triglav gdje je u prvom dijelu sezone odigrao osam utakmica. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, radi se o igraču koji je nastupao i za kadetsku te juniorsku i mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Svemu dodajmo i to da se Grazer, klub koji se interesuje za njega, trenutno takmiči u drugoj austrijskoj ligi i zauzima 11. poziciju na tabeli.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi