Crnogorac: Mladi su momci, treba strpljenja

Sloboda i Radnik remizirali

Crnogorac: Mladi su momci, treba strpljenja

A. Čaušević

Sloboda je novu sezonu otvorila remijem protiv Radnika. Na Tušnju je bilo 1:1.

U izjavi poslije utakmice Gradimir Crnogorac je kazao kako su njegovi igrači ispoštovali zadatke, pogotovo u drugom poluvremenu te da je remi najrealniji ishod meča.

"Nakon pet mjeseci bez takmičeraske utakmice odmjerili smo snage sa starim rivalom Radnikom, znali smo šta nas čeka protiv iskusnog tima, mislim da su momci po teškom vremenu momci ispoštovali zadatke donekle u prvom, a pogotovo u drugom pluvremenu", rekao je Crnogorac.

"Naša ekipa je mlada i neiskusna, momci imaju materijal, treba strpljenja, nadam se da ćemo umanjiti greške i da momci iz utakmice u utakmicu moraju i mogu bolje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radniku čestitam na dobroj igri i mislim da je rezultat najrealniji", poručio je perspektivni stručnjak.

Slobodu u drugom kolu očekuje teško gostovanje Borcu koji je bio ubjedljiv protiv Mladosti sa 6:0.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NAPOLI
Pa mi vise nikog ne možemo dobiti . Iz godine u godinu borba za opstanak u cirkus ligi
1 2
user1593509319
Prije pocetka su bila predvidjanja 5-6 kolo Sloboda trazi novog trenera a poslije Radnika i Borca ce biti novi trener jer ovo juce je bruka od fudbala
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi