Crnogorac: Imali smo sjajnu šansu pred sami kraj, ali zadovoljan sam

Nakon remija u Bijeljini

Crnogorac: Imali smo sjajnu šansu pred sami kraj, ali zadovoljan sam

E. Oštraković

Radnik i Sloboda su podijelili bodove u Bijeljini.

Sloboda je imala vodstvo od 0:1, ali ekipa Radnika uspjela je doći do boda. Nakon utakmice za ArenaSport govorio je trener Slobode, Gradimir Crnogorac.

"Ozbirom na veoma tešku utakmicu u prošlom kolu mislim da sam zadovoljan danas. Imali smo pred sami kraj veoma dobru šansu, ali mogu biti zadovoljan. Igrači su ispoštovali ono što smo se dogovorili u svlačionici. Okrećemo se Borcu sada", rekao je Crnogorac.

Sve prave šanse Radnik je protiv Slobode stvorio iz prekida. Komentarisao je to i trener gostujuće ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radnik je iskusna ekipa sastavljena od kvalitetnih igrača. Imali su prilike, nisu ih iskoristili, ali ja čestitam svojim igračima na velikom zalaganju", završio je Gradimir Crnogorac.

Top Komentari

balunv
Bravo za Slobodu ,mnogi su je vidjeli u nižem rangu a Sloboda uspješno pliva u sredini tabele.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti