Crnogorac: Poslije dugo, dugo vremena jedna utakmica je u našim nogama

Sloboda odigrala prvi pripremni meč

Crnogorac: Poslije dugo, dugo vremena jedna utakmica je u našim nogama

Fudbaleri Slobode su danas odigrali prvu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu Premijer lige BiH. Protivnik prvom timu Slobode u Bukinju je bila ekipa sastavljena od izlaznih juniora i potencijalnih novih igrača tuzlanskog kluba - "reprezentacija TK".

Sloboda je po velikoj vrućini uspjela upisati rutinsku pobjedu od 2:0.

Nakon utakmice kratko je govorio šef struke Slobode Gradimir Crnogorac.

"Danas smo odigrali kontrolnu utakmicu protiv selekcije naših juniora i igrača koji dolaze tu na probu. Šta reći, poslije dugo, dugo vremena jedna odigrana utakmica je u našim nogama... Mislim da je bilo veoma teško što je bilo i vidljivo danas na terenu, ali opet je dobro, momci su dobro odradili posao - i na jednoj i na drugoj strani. Mogu biti zadovoljan igrom, mi nastavljamo dalje sa trenažnim procesom, sutra ponovo ulazimo u ritam, dva treninga i vidjećemo šta će biti na drugoj utakmici", rekao je Gradimir Crnogorac.

Kratak osvrt na meč su dali i novi igrač, Ognjen Stjepanović i Ermin Kadrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jedna teška utakmica, taško je i vrijeme. Mislim da je ovo bila dobra stvar da se malo istrčimo. Ima tu još da se radi, ali doćiće sve na svoje. Mi smo mlada ekipa i mislim da će to sve biti kako treba", rekao je Stjepanović, dok je Kadrić dodao:

"Teško je vrijeme bilo stvarno, prva je utakmica poslije dugo vremena. Momci su, i jedna i druga ekipa, odradili dobar posao. Na kraju smo pobijedili i možemo biti zadovoljni prvom utakmicom."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi