Crnogorci pokrenuli postupak protiv Edisa Mulalića

Čeka ga kazna?

Crnogorci pokrenuli postupak protiv Edisa Mulalića

Nekadašnji trener Željezničara Edis Mulalić mogao bi se suočiti s kaznom zbog nepromišljene izjave koju je dao.

Mulalić danas kao trener radi u Rudaru iz Pljevalja, a stav 'što na umu, to na drumu' prati ga i u Crnoj Gori čiji je fudbalski savez u međuvremenu pokrenuo postupak protiv njega.

Našem stručnjaku teško je palo što je njegov tim eliminisan u Kupu u Budućnosti, a za to je velikim dijelom okrivio i sudije, pa je u jednom trenutku protivničkom treneru Branku Brnoviću dobacio: 'Znamo da morate proći...'

Pošto su tribine stadiona u Podgorici bile sablasno prazne, Mulalićev glas čuo se vrlo dobro i u međuvremenu je Fudbalski savez Crne Gore pokrenuo disciplinski postupak protiv njega.

"Shodno članu 134 Disciplinskog pravilnika FSCG, pokreće se disciplinski postupak protiv Edisa Mulalića – šefa stručnog štaba FK Rudar zbog nepoštovanja Kodeksa o ponašanju članova članova fudbalskih organizacija na revanš utakmici osmine finala Kupa Crne Gore, odigrane između FK Budućnost – FK Rudar, čime bi počinio prekršaj iz člana 98 Disciplinskog pravilnika FSCG", stoji u saopštenju.

U crnogorskom prvenstvu Mulalić sa Rudarom zauzima osmu poziciju.

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Podbrijana seljicina ?
3 1
GGAAZZIIJJA
Cudi me, inace je PEDAGOGIJU zavrsio..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi