Mulalić zbog dobacivanja privukao pažnju: "Znamo da morate proći"

Rudar ispao od Budućnosti

Mulalić zbog dobacivanja privukao pažnju: "Znamo da morate proći"

Admin Čaušević

Rudar Pljevlja kojeg sa klupe vodi Edis Mulalić ispao je iz Kupa Crne Gore nakon što je poražen od Budućnosti sa 2:1.

U prvom meču bilo je 0:0, da bi u revanš susretu igranom u Podgorici Budućnost slavila poslije preokreta i prošla u četvrtfinale.

Rudar je promašio penal pri rezultatu 1:0 za domaće, uspjeli su gosti izjednačiti na 1:1 preko Vukovića u 73. minuti, a domaći su u 80. minuti preko Stoiljkovića stigli do pobjedonsnog gola.

Susret je obilježilo i dobacivanje Mulalića treneru Budućnosti Branku Brnoviću koji je nakon odrađene suspenzije sjeo na klupu.

"Znamo da morate proći", dobacio je Mulalić Brnoviću koji nije htio da ulazi u raspravu s bh. trenerom.

Pošto su tribine stadiona u Podgorici bile sablasno prazne vrlo dobro se čuo svako glas zato i ne čudi zašto je Mulalićevo dobacivanje izazvalo dosta pažnje u Crnoj Gori.

Top Komentari

mile90
Ovaj covjek ima smisla za trenerski posao al njegovo seljacko ponasanje mu nece dopustu nista mimo prve crnogorske ili prve federalne lige
5 2
Noone
Ja bih ovog ludaka rado vidio umjesto Prosineckog.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti