Crnogorci zbog dizanja tri prsta traže kazne za igrače

Mladi reprezentativci dizali tri prsta

Crnogorci zbog dizanja tri prsta traže kazne za igrače

M. Šljivak

Zanimljiva priča stiže nam iz Crne Gore.

Članovi navijačke grupe "Crnogorci jug", koji prate utakmice svih reprezentacija ove zemlje, zatražila je kazne za članove juniorske reprezentacije i to zbog dizanja tri prsta.

Mladi košarkaši Crne Gore su na ljeto prošle godine slavili plasman u A diviziju, a na fotografiji slavlja se jasno vidi kako većina košarkaša slavi uz crnogorski grb i tri prsta.

"Ovi momci treba da posluže kao primjer omladini koja sanja da obuče dres Crne Gore. Ako se ovakvko ponašanje nastavi, za njih neće imati ko da navija. Brukaju i nas i vas i našu svetinju Crnu Goru", stoji u poruci navijača upućenoj KS Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi