Crnov: Klubovi u Sloveniji nešto i ne plaćaju, vraćam se u Premijer ligu
Crnov je na 17 mečeva u dresu Triglava zabio tri gola FOTO: NK Triglav

Pred potpisom za Borac

Crnov: Klubovi u Sloveniji nešto i ne plaćaju, vraćam se u Premijer ligu · Intervju

A. Čaušević

Ivana Crnova će prema svemu sudeći uskoro potpisati za peti različiti klub iz Premijer lige BiH. 

Krilni fudbaler je u prošlosti nastupao za Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar i Krupu, a sada je pred potpisom za Borac što je potvrdio u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

Crnov je zimus potpisao jednogodišnji ugovor sa Triglavom, a slovenski klub mu neće predstavljati prepreku da se vrati u najjači rang bh. fudbala.

"Imam važeći ugovor s Triglavom do decembra, u ponedjeljak odlazim putujem u Sloveniji. Tada je zakazan početak priprema, trebamo razgovarati, ali imam dogovor da mogu otići u slučaju dobre ponude", rekao je Crnov za SportSport.ba.

Kako kaže protiv povratka u Premijer ligu BiH nema ništa protiv, a dodatni motiv će mu biti i visoke ambicije koje će imati Borac u svojoj povratničkoj sezoni u bh. elitu.

"Iskreno vratio bih se u Premijer ligu. Borac je bio najkonkretniji, svidjela mi se njihova vizija...Bilo je priča da je Borac ovakav ili onakav, ali riješili su dosta dugovanja. Privuklo me ono što su mi prezentirali..."

Istakao je da je igranje u Sloveniji za njega pozitivno iskustvo, ali da je praktično već odlučio da se vrati u BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovo je svakako pozitivno iskustvo, infrastruktura je riješena, mada klubovi nešto i ne plaćaju...Odlučio sam 90 % da se vratim u Premijer ligu", rekao je Crnov.

Crnov je na 17 ligaških mečeva u Prvoj ligi zabio tri gola, a osim u Sloveniji inostrani angažman je imao i Moldaviji gdje je nastupao za Sheriff. U karijeri je još igrao za hrvatske klubove Croatia Sesvete i Goricu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi
Zato sto si levat. Neki dan je Maribor napravio transfer, platili su 500k eur Celju za igraca. Zato tisu misu levatino.
3 0
rp50
To je dokaz da je premijer liga u BiH puna nekvalitetnih nogometasa koji cak ni u Slovenskoj ligi ne mogu da nesto naprave
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi