Crnov napušta pripreme Želje u Turskoj?

Zbog zdravnstvenih problema

Crnov napušta pripreme Želje u Turskoj?

Edmir Škorić

Nogometaš Željezničara Ivan Crnov zbog zdravstvenih problema mogao bi se vratiti s priprema.

Željezničar je od jučer u Antaliji, a pripreme će navjerovatnije propustiti 27-godišnji Ivan Crnov, koji je nedavno stigao iz Širokog Brijega.

Iako se nakon pregleda u Mostaru očekivao njegov brzi povratak u puni trenažni proces, izgleda da se stvari ne odvijaju onako kako je i sam Crnov želio.

Prema neslužbenim informacijama, Crnova i dalje muči koljeno i postoji velika mogućnost da ubrzo napusti pripreme Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To bi moglo značiti da će Plavi u nastavak sezone ući bez jednog od pojačanja, što bi mogao da bude veliki hendikep za Slavka Petrovića i njegove pomoćnike. Podsjetimo. Željo je jučer doputovao u Antaliju, a danas su Plavi odradili i prvi trening u završnoj fazi priprema, dok će sutra odigrati prijateljski susret s ekipom Kryla Sovetov.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi