"Kada sam došao u Liverpool više sam htio impresionirati Gerrarda nego Beniteza"

Crouch otkrio zanimljiv detalj

"Kada sam došao u Liverpool više sam htio impresionirati Gerrarda nego Beniteza"

E. Čaušević

Peter Crouch je prije skoro dvije godine završio igračku karijeru, a jasno je da je najbolje dane proveo u dresu Liverpoola.

Crouch je zbog svoje građe bio jedan od najzanimljivijih napadača u Premiershipu, te je jednostavno bilo nemoguće da ga ne primjetite na terenu.

Ovaj napadač je u Liverpool stigao na ljeto 2005. godine iz Southamptona za skoro 11 miliona eura, te se na Anfieldu zadržao tri sezone, ali je za kratko vrijeme postao ljubimac navijača.

Crouch se prisjetio vremena kada je stigao u Redse, te je priznao da mu je tada bilo bitnije da ostavi dobar dojam kod Stevena Gerrarda nego kod trenera Rafe Beniteza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada uđete u tu svlačionicu u Liverpoolu automatski postanete bolji fudbaler, to se svima dešava. To je bilo tada od straha zbog Stevieja jer ste učili nakon svake greške i jednostavno bili bolji. Za mene je Gerrard najbolji fudbaler. Sjećam se kada sam došao u Liverpool bitnije mi je bilo da njega impresioniram nego Rafu. Tada ste imali igrača u ekipi kojeg su se svi nekako bojali i to je odlično. Danas junior dođe u prvi tim i glumi zvijezdu da mu niko ništa ne može reći. To mi je strašno", rekao je Crouch.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti