Crouch pred Liverpool: "Ženini su svi crveni, zaprijetili su mi..."
Crouch je u Liverpoolu proveo najbolji dio karijere, a danas se na Anfield vraća kao igrač Burnleyja

Ne smije dati gol?

Crouch pred Liverpool: "Ženini su svi crveni, zaprijetili su mi..."

E. Škorić

Engleskom napadaču Peteru Crouchu neće biti jednostavno vratiti se na Anfield.

Crouch je dres Liverpoola nosio od 2005. do 2008. godine. Ok, nije neka legenda Liverpoola i tome slično, ali za Croucha povratak na Anfield neće biti nimalo lak. Njegov Burnley danas gostuje Liverpoolu i nema pretjerane šanse u duelu s drugoplasiranom ekipom lige, a visokom napadaču pritisak pravi i - supruga.

U publici će danas biti i njegova supruga Abbey Clancy, koja je inače rođena u Liverpoolu i ona i njena porodica su 'obojeni' u crveno.

"Nije dobro. Svi kod Abbey su crveni. Rekli su mi: 'Ne očekuj da ćeš se vratiti ako zabiješ gol. Čak nisam siguran da li su se šalili. Možda su zapravo baš ozbiljni", rekao je Crouch.

"Znam dobro koliko to znači Liverpoolu, igrao sam tamo, ali ja moram da radim svoj posao i da napravim što je najbolje za Burnley. Volio bih da Liverpool osvoji ligu, a da ih mi danas dobijemo", dodao je napadač.

„Ali ja imam puno poštovanja prema Liverpoolu. Igrao sam najbolji dio svoje karijere u Liverpoolu, tamo sam igrao svoj najbolji nogomet. Igrao sam za Englesku, u finalu Lige šampiona i neke zaista velike utakmice", poručio je napadač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Liverpool je danas ogroman favorit, a MOZZART kladionica nudi brojne oklade na ovaj događaj. Pogledajte kompletnu ponudu pred meč koji se igra od 13:30 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije