Crvena zvezda danas u Trebinju

Crvena zvezda danas u Trebinju

Adnan Beganović

Nekadašnji prvak Evrope, Crvena zvezda će drugu godinu uzastopno gostovati u Trebinju, gdje će odigrati utakmicu protiv Leotara. Klubu iz BiH će ovo biti prva provjera u ovom ciklusu, dok će gostima iz Beograda, koji se pripremaju u Crnoj Gori ovo biti četvrti susret.

"Utakmica protiv ovako jakog rivala je za nas došla u preranom terminu, ali kad je riječ o Zvezdi, onda nismo mogli, a da ne ugostimo drage goste. Vjerujem da će u Trebinju biti pravi fudbalski spektakl", rekao je sportski direktor Željko Radović.

Trener Borče Sredojević smatra da bi konačan rezultat trebalo da bude u drugom planu.

"Zvezda je favorit i tu nema nikakve dileme, bez obzira na to što je riječ o prijateljskoj utakmici. Moji igrači će sve učiniti da se što bolje predstave našim navijačima", rekao je Sredojević, koji je nekad bio igrač Partizana.

Utakmica u Trebinju između Crvene zvezde i Leotara igra se u subotu od 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.