Crvena zvezda i Olympiacos odigrali bez pobjednika

Prijateljski meč

Crvena zvezda i Olympiacos odigrali bez pobjednika

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde i Olympiacosa večeras su odigrali prijateljski susret meč na stadionu Rajko Mitić. Utakmica se završila bez pobjednika, bilo je 2:2.

Fudbaleri Zvezde bolje su otvorili meč. Na prvi pogodak čekalo se sve do 36. minute meča kada se za erupciju oduševljenja na stadionu Rajko Mitić pobrinuo Orlandić koji je postigao vodeći gol za crveno-bijele. Međutim, svega je dvije minute trajalo vodstvo domaćeg tima.

Za izjednačenje pobrinuo se Ernani u 38. minuti. Igrač Olympiacosa ujedno je i postavio rezultat prvog dijela.

Ponovo su dva pogotka viđena i u drugih 45 minuta. Za vodstvo Zvezde pobrinuo se Katai u 53. minuti. Ali ponovo su izabranici Grofa Božovića klonuli nakon pogotka. Svega tri minute trebalo je grčkom timu da stigne ponovo do izjednačenja. Ovoga puta u strijelce se u 56. minuti upisao Kasami koji postavlja konačan rezultat meča.

Sažetke meča možete pogledati u videu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi