9

Komentari (9)

lalinjo
Hahahahahahah....ovo je vrh
miki30
Hej jesi ti dosadan. Znao si i ti biti po dva metra u offsajdu i golovi ti priznati. Što sad plačeš? Šta bi bilo da se ovo desilo u polufinalu lige šampiona ili nekog drugog prvenstva?
BogatiDijasporac
Da li to mijenja cinjenici da je ponisten cist pogodak? Je li ostecen samo Ronaldo ili jos 15 Portugalaca?
miki30
Pa oštećeni su, normalno da su oštećeni. Ali šta plače frajer čitavo vrijeme, jesil vidio njegove reakcije sinoć? Što se nije bunio kad su Bayerna izbacili onim golovima iz offsajda? Nego slavi, skida dres. Tad mu bilo sve ok. Haj molim te, svaki vikend je neko oštećen.
BaboBih
Kako su ljudi napaceni, pa ti isto pises ko da je Ronaldo dosao na sportsport i napisao clanak i zali se. Normalno da ce neko na terenu biti nezadovoljan ako mu sudija ponisti cist gol? Sta je trebo reci hajde nema veze? Sad sto je to Ronaldo koji tebe nervira ti okreces da je kao sad on nesta tu kriv? Jos se obracas ovdje ko da njemu direktno pises kao da ce citati ovo?
BaboBih
Napacen si i te kako, da je bio i Fadil iz Laminaca ja bi ti isto napisao, nije poenta Ronaldo nego tvoja reakcija. Isti tako je i Bayern kojeg spominjes kao zrtvu, milion puta sudija nagradio greskama ali ti ovo pises samo jer je Ronaldo u pitanju i znas to i sam. Mozda te tip nervira sto ti je tim izbacio 5-10 puta
slinsnizl
Najvori su mi ovi komentari tipa i ti si dao go iz ofsajda.Shvatite da u fusbalu nema te vase osvetoljubive politike,vi bi svima nesto vracali.Tad se priznao go,a bio ofsajd ne mozes zbog toga ponistit druge ciste golove.I odmah da kazem ne govorim zbog Ronalda ovo,drago mi je sto Srbija nije izgubila
miki30
Hahaah jašta neg evo nasikirah se pravo, izbacili su i oni njeg dovoljno puta. Pa plače kao neka treba. Al haj nebih sa tobom više na tu temu, vama čim spomeneš Ronalda ili Messia vi odma malo na vrijedjanje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.