Crvena zvezda nadigrala Leotar

U prijateljskom susretu

Crvena zvezda nadigrala Leotar

A. Beganović

Fudbaleri beogradske Crvene zvezde u Trebinju su na stadionu Police pred nekih 3.500 gledalaca rezultatom 2:0 savladali domaći Leotar.

Na samom otvaranju susreta nije bilo većih uzbuđenja, a iz prve prave prilike izabranici Roberta Prosinečkog stigli su do vodstva. Igrala se 20. minuta kada je nakon jednog prekršaja Marko Perović sjajno centrirao, a u šesnaestercu domaćih najbolje se snalazi Luka Milojević, koji postiže svoj prvijenac u dresu Zvezde.

Nekoliko minuta kasnije domaći su mogli izjednačiti. Nakon jedne neuspješne ofsajd zamke Ristić je izašao sam preg golmana Zvezde, no Bajković je bio uspješniji.

U drugom dijelu obje momčadi imali su po nekoliko poluprilika, a pogodak za konačnih 0:2 postigao je Ožegović, koji je udarcem sa 15 metara prevario golmana Leotara.

Prijateljski susret:

Leotar - Crvena zvezda 0:2
Gledalaca: 3500. Stadion: Police, Trebinje. Sudija: Emir Alečković
Strijelci: Milivojević u 20. i Ožegović u 70. minuti.
Leotar: Milenkovic, Dreč, Milošević, Saraba, Todorović, Bajat, Andrić, Kokić, Ristić, Stojanovski, Aničić.
Crvena zvezda: Bajković, Mikić, Maksimović, Tošić, Mladenović, Mijailović, Perović, Milivojević, Lazović, Kasalica i Asamoa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.