Crvena zvezda se oglasila, otkriveno šta je vođa Delija rekao Stankoviću i igračima

Klub se 'vadio'

Crvena zvezda se oglasila, otkriveno šta je vođa Delija rekao Stankoviću i igračima

E. Škorić

Vođa navijača Crvene zvezde Vladimir Šavija jučer je upao na teren i održao govor igračima.

Na kratko je prekinut duel šesnaestine finala Kupa Srbije u kojem su igrači Zvezde nakon preokreta slavili protiv Zlatibora s 4:2.

Kamere su snimile Šaviju, vođu Delija, kako pred izlazak igrača u drugom poluvremenu održava govor dok su se oni okupili oko njega, a imao je kratak razgovor i sa trenerom Dejanom Stankovićem.

"Vladimir Šavija nije čitao bukvicu fudbalerima, već je tražio da se puste on i još nekoliko ljudi, kako bi odali počast Zelji, molio je igrače da im pomognu u tome. Da se puste na tribinu kako bi mu odali počast i podignu njegov barjak. Nije bilo priče o igrama uopšte… Poslije se i izvinjavao igračima kad je pored njega bio trener Dejan Stanković", rečeno je za Nova.rs iz kluba.

Na kraju se Vladimir Šavija vratio na sjevernu tribinu i upalio baklju, a na ogradi je bio istaknut transparent u čast Zeljkovića, na kojem je pisalo "Deset godina je prošlo, četnici i sjever te i dalje vole".

[twitter][twitter]https://twitter.com/BabicaTRAVICA/status/1328410445347246086[/twitter][/twitter]

Promo

Top Komentari

Bazarich
Koga briga za beograd srbiju i cetnike Mislite li vi da njihovi mediji pisu ovoliko o sarajevu zelji ili zrinjskom Gamad treba ignorisat
11 0
afanfadila
**** vas on usta, cetnicka posla
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi