Crveni kartoni pokvarili utisak

Dva trenera složna u ocjeni

Crveni kartoni pokvarili utisak

Sarajevo je došlo do zaslužene pobjede nad Budućnosti, kojoj je ovo bio peti poraz u nizu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Čestitam ekipi Sarajeva na fer i korektnoj igri. Možda je samo mala mrlja na svemu bila ova dva crvena kartona na kraju. Ipak, gledaoci mogu biti zadovoljni današnjim susretom u kojem smo mi izgubili, ali šta je tu je. Ima još 10 kola do kraja sezone i mi ćemo pokušati osvojiti još 10 do 12 bodova kako bi ostali u utrci za opstanak", rekao je trener Budućnosti Munever Rizvić.

"U drugom smo poluvremenu pokušali ući u jednom jačem ritmu nego što je to bio slučaj u prvom dijelu. Uspjeli smo iskoristiti svoje prilike, a slažem se sa kolegom da su crveni kartoni malo pokvarili kompletan utisak o današnjoj utakmici", kazao je trener Sarajeva Mirza Varešanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.