Crystal Palace dovodi Ramija?
Foto: EPA

De Boer želi štopera

Crystal Palace dovodi Ramija?

S. Bošković

Crystal Palace je zainteresiran za dovođenja defanzivca Seville Adila Ramija. 

Tim iz Londona želio je da ovog ljeta u svoje redove dovede Mamadou Sakha iz Liverpoola, koji je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi upravo u ovom klubu, ali prema pisanju britanskih medija Redsi nisu zainteresirani za njegovu prodaju. 

Novi trener Crystal Palacea Frank de Boer želi da do početka sezone u Engleskoj dovede dva štopera, a prvi na listi želja je Francuz Adil Rami. 

Rami je u Sevillu došao iz Milana 2015. godine, ali je u upisao samo 31 nastup u svim takmičenjima. No, s obzirom na to da nije u prvim planovima tima iz Anduluzije najvjerovatnije će promijeniti klub ovog ljeta. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Crystal Palace interes za francuskog internacionalca je pokazao i Marseille. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti