CSKA dobio bolju ponudu za Golovina, Chelsea ostaje kratkih rukava?

Monaco kvari posao Plavcima

CSKA dobio bolju ponudu za Golovina, Chelsea ostaje kratkih rukava?

Veznjak CSKA iz Moskve Aleksandr Golovin, koji je zablistao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, vjerovatno će do kraja ljetnog prelaznog roka promijeniti sredinu.

Za Golovina se ozbiljno interesuje Chelsea, ali je ruski velikan dobio bolju ponudu za njega i to od Monaca.

Potpredsjednik Monaca Vadim Vasilyev potvrdio je da je klub iz Kneževine poslao ponudu za Golovina ruskom magazinu Sport Express.

"Naša ponuda je i više nego dobra, ali već sam najavio da nemamo puno vremena. Očekujemo odgovor CSKA vrlo brzo, ali mislim da je za njega prelazak u Monaco daleko najbolja varijanta", rekao je Vasilyev.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Čelni čovjek Monaca rekao je i da je Golovinu ponuđen petogodišnji ugovor, ali nije otkrivao nikakve finansijske detalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije