Cuadrado: Htio sam da ispalim projektil

Odlučio meč u Lyonu

Cuadrado: Htio sam da ispalim projektil

Endin Čaušević

Juventus je večeras na gostovanju protiv Lyona ostvario pobjedu, a jedini gol na meču postigao je Cuadrado.

Fudbaleri Juventusa su u okviru 3. kola grupne faze Lige prvaka teže od očekivanog stigli do tri boda protiv Lyona. Jedini gol na večerašnjoj utakmici postigao je Juan Cuadrado, koji je to uradio na fantastičan način.

"Sretan sam i zahvalan Bogu što sam postigao gol. Imao sam namjeru da asistiram, ali sam vidio da u sredini nema mojih saigrača. Onda sam odlučio da ću pokušati ispaliti projektil prema golu Lyona i uspio sam", rekao je Cuadrado, te dodao:

"Ovo je bio jako težak meč za nas. Lyon je večeras pokazao da je odlična ekipa i zaista su nas namučili. Naš cilj je da budemo prvi u ovoj grupi i dat ćemo maksimum da to ostvarimo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi