Cuadrado: Život ide dalje, neka nam ovaj poraz bude lekcija
Foto: EPA

Kolumbijac nakon eliminacije

Cuadrado: Život ide dalje, neka nam ovaj poraz bude lekcija

Kolumbijski reprezentativac Juan Cuadrado postigao je prelijep pogodak na sinoćnjoj utakmici Bayerna i Juventusa, u kojoj je njegov tim doživio poraz i eliminaciju iz Lige prvaka.

Cuadrado je nakon utakmice bio tužan i razočaran, ali je poručio kako ovaj poraz ne smije uticati na ekipu u utakmicama koje slijede.

"Ostaje veliki žal nakon ispadanja. Bili smo bolji u prvih sat vremena, a onda je Bayern zavladao terenom. To je fudbal. Bili smo samo dvije minute udaljeni od velikog uspjeha", rekao je Cuadrado, te dodao:

"U životu postoje trenuci kada stvari ne idu onako kako bi trebalo. Moramo preći preko svega što nam se desilo u Munchenu, jer život ide dalje. Protiv sebe smo imali sjajnu ekipu i iz ovog poraza moramo izvući lekciju".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sada se trebamo u potpunosti fokusirati na završetak sezone u Seriji A", dodao je na kraju Juan Cuadrado, jedan od najboljih Juventusovih pojedinaca u sinoćnjoj utakmici.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti