Čudan trenutak u mix zoni: Giroud je ljubomoran ili?

Zbog Mbappea htio otići u svlačionicu

Čudan trenutak u mix zoni: Giroud je ljubomoran ili?

Francuski napadač Olivier Giroud veoma se čudno ponašao tokom davanja izjave u mix zoni poslije prijateljske utakmice njegove Francuske i Rusije.

Francuzi su u St. Petersburgu slavili protiv domaće selekcije sa 3:1. Jedan pogodak je postigao Paul Pogba, a dva Mbappe koji je upravo jedan od aktera ove priče.

Giroud je oba prijateljska meča počeo sa klupe, a šansu za igru protiv Rusije dobio je u drugom poluvremenu kada je zamijenio krilnog napadača Barcelone Ousmanea Dembelea. Očito da to igra ulogu kod napadača Chelseaja koji je nakon meča vjerovatno bio nešto nervozniji, a to su osjetili i novinari.

Naime, tokom davanja izjave u mix zoni, iza Girouda prošao je Mbappe, trenutno jedna od prvih zvijezda ove reprezentacije i novinari su odmah skrenuli pogled prema njemu. To je primjetio i Giroud koji je poručio novinarima da pitaju Mbappea za izjavu ako ih toliko interesuje. To nije bilo sve, već se nekadašnji napadač Arsenala toliko naljutio da je krenuo prema svlačionici.

Ipak, novinari su ga uspjeli zaustaviti naklon što su mu rekli da je on taj čiju izjavu žele. Giroud se kasnije vratio i završio sa pitanjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije