Čudo u Strasbourgu: Milijarderi iz Pariza pognutih glava napustili teren
PSG je tek u 16. kolu prvi put poražen u Ligi 1 (Foto: EPA)

Strasbourg iznenadio Parižane

Čudo u Strasbourgu: Milijarderi iz Pariza pognutih glava napustili teren

E. Škorić
Teme:

PSG je u prvih 15 kola bio neporažen, ali večeras nije uspio da se spasi i na gostovanju u Strasbourgu.

 

Imao je PSG omjer 13-2-0 i niko nije očekivao da će pariške zvijezde "zapeti" u gostima kod ekipe iz donjeg dijela tabele, ali je Strasbourg pokazao da novac ne može sve.

Da Costa je u 13. minuti postigao vodeći gol za domaće nogometaše, da bi u 42. minuti Mbappe vratio stvari na početak i činilo se da gosti definitivno neće doživjeti prvi poraz, ali...

Nastavak donosi novi gol Strasbourga, onaj Bahokena u 65. minuti i to je na kraju bilo to, pošto PSG više nije uspio da se vrati i da izbjegne prvi poraz.

PSG i dalje ostaje prvi, ali sada Marseille ima priliku da se pobjedom primakne PSG-u na sedam bodova, obzirom da je sada plus 10 za tim iz francuske prijestolnice.

Liga 1, 16. kolo:
Strasbourg - PSG 2:1 (Da Costa 13, Bahoken 65/ Mbappe 42)

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije