Mnogima je promaklo: Zašto je Cavani Neymara blago udario glavom prije penala?
Cavani je ovog puta odlučio da pokaže Neymaru ko je gazda u Parizu

Ponovo su se posvađali

Mnogima je promaklo: Zašto je Cavani Neymara blago udario glavom prije penala?

Čini se da su se Neymar i Cavani ponovo posvađali oko jedanaesterca, a mnogima je to promaklo.

Parižani su u meču 15. kola francuske Ligue 1 igrali protiv Troyesa na domaćem terenu, a Cavani je na tom susretu promašio penal. Ipak, to sigurno nije bila najzanimljivija situacija na susretu, već dešavanja prije samog izvođenja penala.

Iako je snimak pomalo konfuzan, čini se kako su se Neymar i Cavani ponovo posvađali oko toga ko će izvesti penal. Podsjetimo, trener PSG-a Unai Emery je odlučio da se njih dvojica smjenjuju kada je u pitanju izvođenje penala, a baš tako je i bilo uposljednje vrijeme.

Neymar je šutirao penal na gostovanju kod Monaca prošlog vikenda, a čini se da je to htio uraditi i protiv Troyesa. Iako se ne vidi jasno, čini se da mu je Cavani prišao i blago naslonio glavu na njegovu kako bi mu dao doznanja da neće izvesti penal, a nešto kasnije je odgurnuo golmana gostujuće ekipe, pa nije sasvim jasno da li se svađao sa Neymarom ili golmanom Troyesa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pogeldajte sami, pa procjenite:

Top Komentari

bananko
jeste vise dosadni s njima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi