Ćulum: Idemo u Bijeljinu po pozitivan rezultat

Fudbaler Slobode

Ćulum: Idemo u Bijeljinu po pozitivan rezultat

Emir Dindić

Fudbaleri Slobode u posljednje vrijeme igraju jako loše u prvenstvu, a i sportska sreća nije na njihovoj strani. Nakon poraza od ekipe Širokog Brijega na domaćem terenu, priliku za popravni fudbaleri Slobode imaju već sutra, kada u okviru 13. kola Premijer lige BiH idu u Bijeljinu na teško gostovanje kod Radnika. 

Za SportSport.ba svoja očekivanja od sutrašnjeg susreta podijelio je iskusni igrač tuzlanskog premijerligaša Milan Ćulum, koji se kroz razgovor dotakao i susreta u Kupu BiH, kada je svojim golom donio Slobodi prolaz dalje.  

"Drago mi je prvenstveno da smo prošli u Kupu BiH, da smo uslijed negativne serije uspjeli da obradujemo naše navijače. Postigao sam pobjedonosni gol, ali to je sve zasluga čitave ekipe, i mislim da ćemo se uspjeti uz malo sportske sreće vratiti na pravi kolosijek. Što se tiče sutrašnje utakmice, sigurno je da nas očekuje jedan jako težak susret. Fudbalere Radnika izuzetno poštujemo ali mi idemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Prava na kiks mi više nemamo, jer bodovi su nam zaista neophodni", kazao nam je Ćulum. 

Podsjetimo,  utakmica 13.kola Premijer lige BiH između Radnika iz Bijeljine i Slobode na rasporedu je sutra sa početkom od 13:30 h.  

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti