Ćulum: Za otkaz u Travniku sam saznao iz medija

"Nekorektna odluka Travnika"

Ćulum: Za otkaz u Travniku sam saznao iz medija

Čelnici NK Travnik odlučili su jučer potjerati trenera Darka Vojvodića i njegova pojačanja. 

Vojvodić je u Travniku izdržao dva mjeseca, odnosno četiri utakmice u kojima njegova momčad nije zabilježila nijednu pobjedu, a osim njega sporazumno sa ovim klubom saradnju su prekinuli Sead Hadžibulić, Mario Mornar, Miloš Bakrač i Danijel Ćulum. 

Ćulum, koji je na Pirotu dospio iz zvorničke Drine, tokom razgovora za SportSport.ba nije krio da je razočaran klupskom odlukom.

"Ja sam iz medija saznao da sam odstranjen iz kluba. To je nekorektno, ali odluka nije konačna jer sam danas imao sastanak sa čelnicima Travnika i postoji nada. Ljudi iz kluba nisu odustali od opstanka, međutim ja i igrači koji su otjerani smatramo da nema smisla vraćati se. Svjesni smo na koji način smo odstranjeni", kazao nam je Ćulum i potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ostaje žal što nismo ostvarili bolje rezultate, a svojim sada već bivšim saigračima želim mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere", dodao je.

Travnik se na premijerligaškoj tabeli nalazi u zoni ispadanja sa 20 bodova iz 22 utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi