Cuper preuzima Orduspor

Cuper preuzima Orduspor

Argentinski nogometni trener Hector Cuper (56), kojeg su hrvatski mediji spominjali kao mogućeg kandidata za trenersku klupu zagrebačkog Dinama, trebao bi preuzeti turskog prvoligaša Orduspor.

Cuper je stigao u Tursku na pregovore sa predsjednikom Orduspora i trebao bi već u četvrtak voditi klub u prvenstvenom dvoboju protiv Trabzonspora, objavio je u ponedjeljak internetski portal "goal.com" pozivajući se na turske medije. Orduspor se nalazi na 14. mjestu prvenstvene ljestvice sa 17 bodova iz 16 utakmica.

Argentinski trener je 30. studenoga dobio otkaz u španjolskom Racingu iz Santandera. Tijekom karijere vodio je brojne klubove, među kojim su Mallorca, Valencia i milanski Inter. Najveće uspjehe ostvario je sa Valencijom, s kojom je dva puta bio u finalu Lige prvaka (1999–2000, 2000–2001).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije