Čupić operisan!

Čupić operisan!

Adnan Beganović

Nakon što je prije nekoliko dana povrijedio prednje križne ligamente desnog koljena, hrvatski rukometni reprezentativac i trenutno jedno od najboljih svjetskih desnih krila, Ivan Čupić, podvrgnut je operaciji koja je prošla bez ikakvih komplikacija. 

Podsjetimo, Čupić se povrijedio na prvenstvenoj utakmici slovenske lige između njegovog Gorenja i Preventa.

Operaciju je u celjskoj bolnici uspješno obavio doktor Matjaž Savojec, a prema prvim prognozama nesretni rukometaš mogao bi se vratiti na parket za oko četiri mjeseca.

Nakon operacije Čupić je slovenskim novinarima rekao da se osjeća malo umorno od samog operativnog zahvata te da jedva čeka trenutak kada će biti spreman za početak rehabilitacije.

Gorenju u nastavku sezone predstoji borba za naslov državnog prvaka kao i polufinalne utakmice u Kupu EHF u kojem se sastaju sa švicarskim St. Gallenom i sigurno je da će Čupić jako nedostajati ekipi našeg Adnana Harmandića.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.