Čupić šest mjeseci van parketa

Čupić šest mjeseci van parketa

Adnan Beganović

Hrvatski rukometni reprezentativac, trenutno saigrač našeg Adnana Harmandića u Gorenju, te jedan od najboljih svjetskih desnokrilnih igrača, Ivan Čupić, zbog povrede križnih ligamenata koljena odsustvovat će sa parketa u narednih šest mjeseci. 

Čupić je povredu zaradio na prvenstvenom duelu između njegovog Gorenja i Preventa. Prve prognoze nisu bile ovako crne, ali naknadni pregledi pokazali su ono što su svi najmanje očekivali, napuknuće prednjih križnih ligamenata koljena.

Podsjetimo, ovaj sjajni rukometaš je propustio Olimpijske igre u Pekingu zbog bizarne povrede prsta lijeve ruke koji mu je amputiran.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.