Ćurić i Ribić na probi u MTK

Dvojac iz Travnika blizu mađarskog kluba

Ćurić i Ribić na probi u MTK

Dvojac iz Travnika, napadač Anel Ćurić i štoper Nihad Ribić nalaze se vec nekoliko dana na probi u Mađarskom prvoligašu MTK iz Budimpeste.

Iskusni štoper vezira Ribić koji je jednu sezonu proveo i u najmlađem Sarajevskom premijeligašu Olimpiku,dobro se pokazao te ga joša samo sitnice dijele od potpisivanja ugovora.

"U Bratislavi se nalazimo već tri dana, ekipa je jako dobra i mlada. Odlično su nas prihvatili i igrači i stručni štab, dobro smo se pokazali. Prema rječima glavnog trenera ostale su jos samo neke sitnice do mog potpisivanja ugovora koji bih najvjerovatnije trebao sutra potpisati", rekao je Ribić u razgovoru za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.