Čurjurić zbog izmjene bijes iskalio na reklami, pa požutio

Nije mu se izlazilo iz igre

Čurjurić zbog izmjene bijes iskalio na reklami, pa požutio

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara igraju trenutno u gostima protiv Krupe meč 18. kola Premijer lige BiH.

Plavi nakon sat vremena igre gube sa 1:0 golom Ivana Crnova iz penala, te još uvijek nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti gol domaćih. Odović je u drugom dijelu izvršio dvije izmjene, a nakon Šabanadžovića iz igre je izveo Čurjurića.

Veznjaku Plavih se nije svidjelo što mora izaći, a nakon što je išao prema klupi udario je nogom reklamu zbog čega mu je sudija opravdano pokazao žuti karton.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi